1. Un mesaj cu Te iubesc

  Fiecare bataie a inimii mele reprezinta un mesaj cu Te iubesc pentru tine.

  * * * ½   189 voturi

 2. Cea mai frumoasa si stralucitoare stea

  Ii mulţumesc cerului ca mi-a trimis cea mai frumoasa si stralucitoare stea. Acea esti tu.

  * * * ½   167 voturi

 3. Un ocean

  Un ocean are mai putina apa decat dragostea care exista in inima mea pentru tine.

  * * *     208 voturi

 4. Astazi vreau sa-ti spun ca esti bucuria vietii mele

  Lumea este un loc aglomerat si ocupat si adesea uitam sa mentionam lucrurile care salasluiesc in mintea noastra. Astazi vreau sa-ti spun ca esti bucuria vietii mele, barbatul special din lumea mea si ca as putea sa ma indragostesc de tine, din nou si din nou la infinit. Atingerea ta calda si speciala imi arata cat de mult ma iubesti. Pretuiesc viata noastra impreuna si sunt recunoscatoare ca vei fi dragostea mea mereu.

  * * * ½   138 voturi

 5. Tu esti singura mea dragoste

  Cand ma uitam la cer vedeam doar norii si ploaia ce cadea. Apoi, ai aparut in viata mea si dintr-o data soarele a inceput sa-si faca loc printre nori. Am invatat sa vad din nou cand mi-ai dat inima ta. Mi-ai aratat cum sa iubesc din nou, fara teama. Esti curcubeul din zilele ploioase si rasaritul in zilele senine. Tu esti singura mea dragoste.

  * * * ½   127 voturi

 6. Dragostea ta este o sursa de putere care ma alimenteaza continuu

  Dragostea ta este o sursa de putere care ma alimenteaza continuu. Este o binecuvantare in atat de multe feluri. Tot ce insemni pentru mine nu poate fi exprimat in cuvinte. Doar inima are acest dar. Traiesc pentru imbratisarea ta calda si vreau sa stii cat de pretios esti pentru mine. Te iubesc.

  * * * ½   125 voturi

 7. Nu exista destule cufere care sa cuprinda dragostea ce ti-o port

  Nu exista destule cufere care sa cuprinda dragostea ce ti-o port pentru ca ceea ce simt pentru tine, continua sa creasca din ce in ce mai mult cu fiecare zi pe care o petreci in viata mea.

  * * * *   85 voturi

 8. Frumusetea ta este muzica care imi umple inima

  Frumusetea ta este muzica care imi umple inima cu gratie. Mi-ai transformat noptile intunecate in seninatate cu darul zambetului tau. Ai venit in lumea mea si ai pictat culoare in jurul meu. Mi-ai facut din nou cunostinta cu curcubeele si te iubesc.

  * * * ½   86 voturi

 9. Stii ca te iubesc

  Sti ca te iubesc. Viata mea ar fi atat de haotica fara tine. Nu as fi putut realiza jumatate din lucrurile de care am nevoie fara tine sa-mi fi alaturi. Iti multumesc ca esti dragostea mea.

  * * * *   98 voturi

 10. Cat de mult insemni tu pentru mine

  Nu pot sa pun in cuvinte ce simt despre viata noastra impreuna. Stiu doar ca e speciala, datorita tie. Imi ia doar un moment sa-ti spun Te iubesc, dar o viata intreaga sa iti arat cat de mult insemni tu pentru mine.

  * * * ½   100 voturi

 11. Inima ta

  Inima ta e casa mea. Calda si dulce, este singurul loc in care vreau sa fiu in orice moment al zilei. Te iubesc.

  * * *     74 voturi

 12. Intotdeauna in gandurile mele

  Cateodata e greu sa gasesti cuvintele potrivite pentru a-ti spune ca esti intotdeauna in gandurile mele.

  * * * ½   66 voturi

 13. Poate

  Poate ca nu te mai afli in ochii mei, dar ai ramas in inima mea. Poate ca nu esti langa mine, dar imaginea ta dainuie in mintea mea. Poate eu nu mai insemn nimic pentru tine, insa tu vei fi mereu special pentru mine.

  * * * ½   56 voturi

 14. Mai frumoasa ca o floare

  Am privit o floare si mi s-a parut ca e cel mai frumos lucru, pana ai aparut tu.

  * * * ½   52 voturi

 15. Esti cel mai frumos lucru

  Ceva se intampla cand ma privesti pentru ca uit sa vorbesc. Ceva se intampla cand imi saruti buzele pentru ca genunchii mi se inmoaie. Esti cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat.

  * * * *   50 voturi

 16. Dragostea mea neconditionata

  Dragostea mea este neconditionata. Fie ca ea sa te insoteasca cand esti departe. Ma voi gandi la tine adesea si te voi strange in brate cand esti langa mine. Nu kilometrii sunt cei care decid drogostea mea pentru tine. Iti daruiesc dragostea mea libera si fara margini.

  * * * ½   51 voturi

 17. Te iubesc

  Te iubesc, inima mi-o spune. Pe masura ce timpul trece te iubesc mai mult. Zambetul tau dragut, fata ta luminoasa, ochii tai ca 2 stele… nimeni nu-ti va lua locul niciodata.

  * * * ½   87 voturi

 18. Ramai aproape

  Cateodata ochii mei devin gelosi pe inima. Si sti de ce? Deoarece… tu mereu ramai aproape de inima mea si departe de ochii mei.

  * * * *   84 voturi

 19. Mesaj pentru iubita

  Prima data cand te-am vazut mi-a fost frica sa te ating. Prima data dupa ce te-am atins mi-a fost frica sa te sarut. Dupa primul sarut mi-a fost frica sa te iubesc. Acum ca te iubesc imi este frica sa nu te pierd.

  * * * ½   86 voturi

 20. Iubesc

  Iubesc toate stelele de pe cer, dar ele nu se compara cu steaua din ochii tai.

  * * * *   79 voturi

 • Page 1 of 2
 • 1
 • 2
 • >